foto

Anna Milewska

  • nar. 21.2.1931 (89 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Heat
2001 100 minut prázdnin (TV film)
Requiem
2000 Skryté poklady
1999 Ajlawju
Gwiazdka w Złotopolicach (TV film)
1994 Faustina - apoštol Božího milosrdenství
Panna z mokrą głową
1993 Případ Pekosiňského
Únos Agáty
1992 Tak, tak
1990 Kaj's fødselsdag
1989 Galimatias, czyli kogel-mogel II
Po wlasnym pogrzebie (TV film)
Porno
Závrať
1988 Není svatba jako svatba
Wherever You Are...
1987 Zycie wewnetrzne
1986 Sekerezáda
1985 Stanisław i Anna
Szalenstwa panny Ewy
1984 Sobol a panna
Umarłem, aby żyć (TV film)
1983 Jesli sie odnajdziemy
Marynia
Nieciekawa historia
1982 Przekleta ziemia
1981 Nezvaná
Rdza
1980 Dzień Wisły
Kluk nebo holka?
Krach operaciji Terror
1979 Úplněk
1978 Sto koni do stu brzegów
1977 Palace Hotel
Zakret
1976 Jaroslaw Dabrowski
Lis (TV film)
1973 Hubal
1971 Rodinný život
Rola (TV film)
Třetí část noci
1967 Život Matoušův
1965 Výstřel (TV film)

TV seriály

2018 Blondynka (TV seriál)
Zanim zabiją dzwony (S06E13)
Cud (S06E12)
Dziś wesele jutro ślub (S06E11)
2017 Blondynka (TV seriál)
Będzie tak, jak chcesz (S05E12)
Ujawnione tajemnice (S05E11)
Kobiety tego nie rozumieją (S05E09)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Korzenie (E09)
Blondynka (TV seriál)
Żyć swoim życiem (S04E13)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Zaginione starsze panie (S01E10)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pomyłka (S01E07)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1992 Bonne chance Frenchie (TV seriál)
1991 Joseph Conrad (TV seriál)
1986 Tulipan (TV seriál)
1984 Trzy mlyny (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)
1979 Przyjaciele (TV seriál)
1978 Rodina Polanieckých (TV seriál)
Toša a Tomek (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)
1965 Barbara i Jan (TV seriál)

Dokumentární

2012 Art of Freedom

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky