foto

Krzysztof Lang

  • nar. 2.6.1950 (70 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Ach śpij kochanie
2015 Słaba płeć?
2010 Śniadanie do łóżka
2009 Miłość na wybiegu
2000 Strefa ciszy
1995 Provokatér
1991 Papírová svatba

TV seriály

2020 Komisarz Alex (TV seriál)
Oliwier (S15E12)
Zdążyć przed mordercą (S15E11)
Śmierć gwiazdy (S15E09)
další epizody (10)
2019 Komisarz Alex (TV seriál)
Oblicza miłości (S13E07)
Szary (S13E06)
Pośród wilków (S13E05)
další epizody (11)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Wirtualne życie, prawdziwa śmierć (S10E08)
Ostatni mecz (S10E07)
Wszystko w rodzinie (S10E06)
další epizody (13)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Urodzinowa niespodzianka (S07E07)
Czworonożny świadek (S07E06)
Śmiertelny upadek (S07E05)
další epizody (7)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Piękna śmierć (S06E08)
Mężczyzna, który patrzy (S06E07)
Śmierć w muzeum (S06E06)
další epizody (16)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Znak szatana (S04E07)
Więzy krwi (S04E06)
Podglądacz (S04E05)
další epizody (15)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Ostatnia sprawa Lucyny (S02E13)
Trzy sekundy (S02E12)
Prawdziwa śmierć (S02E11)
další epizody (10)
2011 Ludzkie sprawy (TV seriál)
2008 Wydział zabójstw (TV seriál)
Wing Tsun (E44)
Upadek (E42)
Łańcuszek (E40)
další epizody (23)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
2006 Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (23)
Fala zbrodni (TV seriál)
Snajper (S03E22)
Tylko X (S03E19)
Człowiek pies (S03E18)
další epizody (5)
2005 Dziki 2. Pojedynek (TV seriál)
Pechowy kuzyn (E10)
Trafiony – zatopiony (E09)
Ufo w Bobrach (E08)
další epizody (10)
Fala zbrodni (TV seriál)
Brudna walka (S03E05)
Zemsta (S03E04)
Sieć pająka (S03E03)
další epizody (5)
2004 Fala zbrodni (TV seriál)
Ostateczne rozwiązanie (S02E14)
Wojna (S02E13)
Żywy towar (S02E12)
další epizody (14)
2003 Bao-bab, czyli zielono mi (TV seriál)
Punkt G (E12)
Każdy ma swojego kosmitę (E11)
Wojna płci (E07)
další epizody (7)
2002 Gorący temat (TV seriál)
1999 Trędowata (TV seriál)

Dokumentární

1985 Troszke dobrze
1982 Rozmowa '82

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Śniadanie do łóżka
2000 Strefa ciszy
1995 Provokatér
1991 Papírová svatba

Dokumentární

1985 Troszke dobrze

Producentská filmografie

Filmy

2017 Ach śpij kochanie

TV seriály

2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Mejdan
Čas pro čarodějnice
1992 Tak, tak

TV seriály

2008 Wydział zabójstw (TV seriál)
Wybuch (E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky