foto

Ivo Broum

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 Vysoká hra (TV film)
2019 Noc v Mariandu
2018 Hasičárna Telecí (TV film)
Trojí život (TV film)
2014 Hany
2013 Bez doteku
2011 Tambylles (studentský film)

TV seriály

2020 Kapitán Říp (TV seriál)
Jak to všechno skončilo (E10)
Jak udělal národ konečně šťastným (E09)
Jak učil děti lásce k vlasti (E08)
další epizody (10)
Zrádci (TV seriál)
Všechno bude OK (E06)
Den pravdy (E05)
Dovolenka v Polsku (E04)
další epizody (6)
2018 Hasičárna Telecí (TV seriál)
Požární útok (E08)
Vedro (E07)
Výjezd (E06)
další epizody (8)
Profesor T. (TV seriál)
Prostředník (E08)
Smrt v maskách (E07)
Tamara (E06)
další epizody (8)
2017 Nádraží (TV seriál)
Nové vedení (E01)

Dokumentární

2019 Cesta ke svobodě (TV film)
2016 Český žurnál (TV seriál)
Exekuce (S04E03)
2015 Kmeny (TV seriál)
Tattoo (E08)
2014 Danielův svět
2007 O topánki
Papírový atentát (TV film)

Hudební videoklipy

2019 Xindl X - Volnoběh (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2018 Kabaret Caligula - PanzerFaust (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky