foto

Stanislav Abrahám

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Liebe
2011 Nic proti ničemu

Dokumentární

2016 Filantrop (TV seriál)
Viliam Sivek (E13)
Karel Janeček (E04)
Mathilda Nostitzová (E02)
2015 Kmeny (TV seriál)
Motorkáři (E05)
2007 Kdo chce zabít Ashley? (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace