foto

Ludvík Bohadlo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Tuláci (studentský film)
2018 Sklep
2016 Tenkrát v ráji

TV seriály

2020 Láska v čase korony (TV seriál)
Není nutno (E02)
Změna plánů (E01)
2015 Atentát (TV seriál)
Trhej (E07)
Veterán (E02)
2014 Škoda lásky (TV seriál)
Úspěšný lov (S01E04)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Pod hladinou (S01E01)
PanMáma (TV seriál)
Večer divů (E12)
Máma na výletě (E10)
Živý mrtvý (E06)
Škoda lásky (TV seriál)
Pravda (S01E11)
2011 Comeback (TV seriál)
Let mouchy (S02E12)
Bez kláves neodejdu (S02E11)
Třinácté pivo (S02E10)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Podraz (S02E16)
Slušný chlapec (S02E15)
Messenger (S02E14)
další epizody (9)
2010 Comeback (TV seriál)
Křik kormorána (S02E09)
Bejk (S02E08)
Cesta do Vtelna (S02E06)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Vesnická balada (S02E09)
Otázka víry (S02E06)
Nenávist (S02E05)
další epizody (7)
2009 Comeback (TV seriál)
Boží mlýny (S01E30)
Narozzeniny (S01E23)
Koprovka (S01E22)
další epizody (4)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Loupež (S01E10)
Baba na zabití (S01E09)
Smrtelný žert (S01E05)
Soukromé pasti (TV seriál)
Jiná láska (S01E03)

Dokumentární

2018 Pásky z Nagana
2017 Nejsledovanější
2015 Back Beat (TV seriál)
Yardbirds (E07)
Eric Burdon (E02)
Cesta vzhůru
Kmeny (TV seriál)
Tuning (E09)
Skinheads (E07)
Punk (E01)
2014 Rybí legendy Jakuba Vágnera (TV seriál)
Rusko (S02E04)
2012 Národní klenoty (TV seriál)
Litomyšl - krvavý román (S01E09)
Kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře - tajemství jazyka (S01E08)
Kutná Hora - Monte Carlo středověku (S01E07)
další epizody (5)
2008 Ježíš je normální!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky