foto

Tom Logan

  • nar. 1954

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 The Beach Girls
1979 The Best Place to Be (TV film)
1977 Chatterbox
1976 Blackboard Massacre
1968 Where Angels Go, Trouble Follows

TV seriály

1982 Capitol (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 C.P.O. Sharkey (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Escape from Cuba

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky