foto

Marek Kráľovský

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Čára
2016 Zázračný nos (TV film)
2015 Čistič
2012 Až do města Aš
Tygři ve městě
Zlo
2010 Kameny
2009 Jánošík - Pravdivá historie
x=x+1
Ženy mého muže
2005 Nazdravíčko (studentský film)
Ticho (TV film)
2003 1.35 (studentský film)

TV seriály

2017 Rex (TV seriál)
Smrtiace medvedíky (E10)
Pod ulicami Bratislavy (E08)
Hlava Márie Terézie (E07)
další epizody (6)
Specialisté (TV seriál)
Na scestí (S02E06)
Dvojí život (S02E05)
Vražda taxikáře (S01E02)
další epizody (4)
Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
Udavač (E11)
Padělek (E07)
další epizody (6)
Mordparta (TV seriál)
Motivátor (S02E04)
Klášter (S02E03)
Lom (S02E02)
další epizody (4)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Nadvláda (S01E06)
Láska (S01E04)
další epizody (6)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
Ťaháky (E10)
Elixír (E08)
Signál (E05)
Vdova (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Nevinní (TV seriál)
Láska všetko mení (E32)
Minulosť sa vracia (E28)
Výčitky (E27)
další epizody (11)
Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
Vražedná sieť (S02E09)
Vlčia krv (S02E07)
další epizody (4)
2011 Aféry (TV seriál)
Zůstane to mezi námi (E10)
Voyer (E09)
Schodiště milenek (E07)
další epizody (6)
Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Kráska a zvíře (E09)
Žena nikoho (E06)
další epizody (7)
Druhý život (TV seriál)
Nevinní (TV seriál)
Bod zlomu (E06)
Všetko sa mení (E05)
Klamstvá (E04)
další epizody (5)
Aféry (TV seriál)
Dvojitá tvár (S02E16)
Callgirl (S02E15)
Rodinný podnik (S02E12)
další epizody (6)
2010 Aféry (TV seriál)
Kamarát „taky“ rád (S01E01)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Osudové rozhodnutie (E01)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrtelný žert (S01E05)
Bezdomovci (S01E02)

Dokumentární

2018 Bruder Jakob, schläfst du noch?
Love Express. Przypadek Waleriana Borowczyka
2016 Richard Müller: Nepoznaný
2014 Comeback
2012 Universum: Wüstenschiffe - Von Kamelen und Menschen (TV film)
2011 Nemoc třetí moci
2009 Arsy-Versy (studentský film)
Erotic Nation
2006 Perverzní průvodce filmem
2005 Slavnost osamělé palmy

Herecká filmografie

TV pořady

2016 Slnko v sieti 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace