foto

Jools Holland

  • nar. 24.1.1958 (61 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Hunting Venus (TV film)
1997 Spice World
1991 Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
Mr. Roadrunner (TV film)
1989 The Secret Policeman's Biggest Ball (divadelní záznam)
1987 Eat the Rich
The Laughing Prisoner (TV film)
1984 Big Love: An Invitation to Disaster

TV seriály

2004 Show Catherine Tateové (TV seriál)
2000 Vic Reeves Examines (TV seriál)
1999 Sir Bernard's Stately Homes (TV seriál)
1989 Groovy Fellers, The (TV seriál)
1987 Filthy Rich & Catflap (TV seriál)
French and Saunders (TV seriál)
1984 Mladí v partě (TV seriál)
Letní prázdniny (S02E06)

Dokumentární

2014 Jools Holland: My Life In Music (TV film)
2013 Hugh Laurie - Copper Bottom Blues (TV film)
2012 Squeeze Take Me I'm Yours (TV film)
2010 Fry and Laurie Reunited (TV film)
2009 Oil City Confidential
2007 The Comedy Map of Britain (TV seriál)
2004 Happy Birthday BBC Two (TV film)
2003 Concert for George (koncert)
Imagine (TV seriál)
2001 Life and Lyrics of Kirsty MacColl, The (TV film)
1997 All-Star Concert for Montserrat (koncert)
1987 The Police: Every Breath You Take - The Videos (video kompilace)
1986 Come Dancing (TV film)
1985 American Masters (TV seriál)
1981 Urgh! A Music War

Hudební videoklipy

2017 Jools Holland - Last Date (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 The Laughing Prisoner (TV film)

TV seriály

1989 Groovy Fellers, The (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 European Border Breakers Awards (TV pořad)
2011 Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2005 The BRIT Awards 2005 (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2002 Top Gear 2010 (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
Kumars at No. 42, The (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
1997 An Audience with Elton John (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
1994 Top of the Pops 2 (TV pořad)
1993 Jools's Hootenanny (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1989 Hysteria 2! (TV pořad)
1988 Sunday Night (TV pořad)
This Morning (TV pořad)
1982 No 73 (TV pořad)
Tube, The (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Skladatelská filmografie

TV pořady

1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace