foto

László Kozák

  • nar. 20.5.1913
  • zem. 7.11.1997 (84 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Hamis a baba
1988 Lumpáciusz Vagabundusz (TV film)
1986 Fekete kolostor (TV film)
Honba za dolary
Miklós Akli
1985 Higgyetek nekem!
1983 A Mi Ügyünk, avagy az utolsó hazai maffia hiteles története (TV film)
Az utolsó futam (TV film)
1982 Jen žádnou paniku
Telefon papa (TV film)
1981 Agyrémek (TV film)
1980 A Sipsirica (TV film)
Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét...?
Kdo tady hovoří o lásce?
Névnap (TV film)
Setkání Bálinta Fabiána s bohem
1978 A miniszterelnök (TV film)
Baleset (TV film)
Bolondok bálja
1977 A zöldköves gyűrű (TV film)
Boldogság (TV film)
Ki látott engem?
1976 Netopýří zámek
1974 Kdo je ve vajíčku?
Pendragonská legenda
1973 A Lúdláb királynő (TV film)
Neapol vidět a...
Nevinní vrahové
1972 Burok (TV film)
Byla jednou jedna rodina
1971 A hasonmás (TV film)
Nyári játék (TV film)
Szabad, mint a madár (TV film)
Čardášová princezna
1970 A revizor (TV film)
Kedd, szerda, csütörtök (TV film)
1969 Chlapci z Pavelské ulice
Hazai pálya
1968 Az aranykesztyü lovagjai (TV film)
Halász doktor (TV film)
Levelek Margitnak (TV film)
Vrabec je taky pták
1967 Az OP-ART kalap (TV film)
Postaláda (TV film)
Változó felhözet
1966 Dnes večer mám premiéru
És akkor a pasas...
1965 Desátník a ti druzí
1964 Ha egyszer húsz év múlva
Nagymama, nagymama... (TV film)
Szeptember (TV film)
1963 Honfoglalás I-II. (TV film)
Mici néni két élete
1962 Amíg holnap lesz
Délibáb minden mennyiségben
Felmegyek a miniszterhez
1961 Babí léto
Pušky a holubi
1960 Buď dobrý až do smrti
Směr Budapešť
Červený inkoust
1959 Tegnap
Veréb utcai csata (TV film)
Vihar a Sycamore utcában (TV film)
1958 La belle et le tzigane
Pachatel neznámý
Pašeráci
Razzia
Železný květ
1957 Dvojí sukno
Külvárosi legenda
Mese a 12 találatról
1956 Az eltüsszentett birodalom
Az élet hídja
Kolotoč
Slavnostní večeře
1953 Föltámadott a tenger
1952 Tankista Andráš
1951 Podivné manželství
1950 S písní je život krásný

TV seriály

1984 Szálka hal nélkül (TV seriál)
Hal fejbecsapva (E06)
T.I.R. (TV seriál)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
A holland bika (E01)
1972 Zenés TV színház (TV seriál)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
1966 Én, Strasznov Ignác, a szélhámos (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 Plusz egy fő (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace