foto

Ladislav Ježek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Nejlepší přítel (TV film)
2014 Osmy (TV film)
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
2007 Vracaja sa dom od Betléma (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Padělek (E07)
Staré dluhy (E06)
Evička (E05)
další epizody (7)
2012 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Boleslav Polívka (E03)

Dokumentární

2017 Domov můj (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2009 Děti našich rodičů aneb Jak se kalifornský surfař naučil mít rád Československo

TV pořady

2006 Ta naša kapela (TV pořad)
2004 Padesátiletý Ondráš (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace