foto

Tatiana Sosna-Sarno

  • nar. 16.9.1954 (65 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dariusz
2015 Ostatni klaps
2012 Páté roční období
2002 Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja
1996 Dzieje mistrza Twardowskiego
1993 Kolos
1990 Ballada o człowieku spokojnym (TV film)
1989 Gorzka miłość
Umění milovat
1988 Zamknac za soba drzwi
1985 Sám medzi svými
1982 Klamczucha
1981 Ciosy
Citlivá místa
Okno
Člověk ze železa
1980 Lekce mrtvého jazyka
1979 Bialy mazur
1978 Koty to dranie (TV film)
Mrtví vrhají stíny
Osmdesát husarů
Roman a Magda
Spirála
1975 Dom moich synów (TV film)

TV seriály

2019 Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Blondynka z Dubaju (S21E13)
2018 Na sygnale (TV seriál)
Mądrzejszy ustępuje (S06E32)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 1 (S08E01)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S07E09)
2011 Linia życia (TV seriál)
2010 Przeznaczenie (TV seriál)
Idealne życie (E10)
2006 Mrok (TV seriál)
Król życia (E07)
2003 Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Spisek (E07)
Profesjonaliści (E04)
Pierwsza noc (E03)
další epizody (5)
1981 Bílé tango (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
W słońcu i w deszczu (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Dariusz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky