foto

Ján Ravasz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Eva Nová
2013 Můj pes Killer
2007 Rozhovor s nepřítelem

TV seriály

2020 Červené pásky (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Hotel (TV seriál)
Štipni ma (E08)
Labyrint srdca (E07)
Leopold Mašlička (E06)
další epizody (8)
Oteckovia (TV seriál)
Episode 27 (S01E27)
Episode 26 (S01E26)
Episode 12 (S01E12)
další epizody (14)
Sestričky (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2017 Pravá tvár (TV seriál)
Nová nádej (E16)
Pravda (E15)
Čo zostane (E14)
další epizody (16)
2016 Dovidenia, stará mama! (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
Episode 72 (E72)
Episode 71 (E71)
Episode 70 (E70)
další epizody (72)
2015 Divocí koně (TV seriál)
Epizoda 68 (S02E68)
Epizoda 67 (S02E67)
Epizoda 66 (S02E66)
další epizody (160)
Dvojčata (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
2012 Nevinní (TV seriál)
Stratiť všetko (E31)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Přiměřená obrana (E02)
Kostřička (E01)
Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Šebesta (S01E12)
Marianna (S01E11)
Dano (S01E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2015 Hrana Rockument
Čekárna
2014 Hrana
2010 Film o seriálu: Kriminálka Staré Mesto (TV film)
2009 Osadné

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky