foto

Mark Colleano

  • nar. 4.3.1955 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Pod kontrolou
1981 Milenec Lady Chatterleyové
1971 Jezdci
1970 Hnízdo
1969 Chlapci z Pavelské ulice
Up in the Air

TV seriály

1986 Silverův návrat na ostrov pokladů (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Duty Free (TV seriál)
Fresh Fields (TV seriál)
1983 Andy Robson (TV seriál)
1981 Borgiové (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Tak byl dobyt Everest (S01E08)
1975 Get Some In! (TV seriál)
1974 Nerozluční (TV seriál)
1968 Late Night Horror (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1966 ABC Stage 67 (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Spotlight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky