foto

Cezary Morawski

  • nar. 5.6.1954 (64 let)
    Štětín, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Uzavřená soustava
2011 80 milionů
2002 Haker
Rób swoje, ryzyko jest twoje
2001 Kameleon
1999 Jak narkotyk
Na plebanii w Wyszkowie 1920
1998 Amok
1993 Vent d'est
1990 Evropa, Evropa
1988 I skrzypce przestaly grac
1987 Nieproszony gosc (TV film)
1986 Sceny dzieciece z zycia prowincji
1985 Dom wariatów
1983 Fachowiec (TV film)
1982 Debiutantka
Glosy
1981 From a Far Country
Naivní otázky
1980 Konstanta
1979 Wege in der Nacht (TV film)
1978 Spirála
1977 Akce u Arzenálu

TV seriály

2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S07E03)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S06E09)
Episode 2 (S05E02)
2013 Lekarze (TV seriál)
Sytuacje podbramkowe (S02E10)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Czas honoru (TV seriál)
Zakładniczka (S06E07)
Paczka z Berlina (S06E05)
Wezwanie (S06E01)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Twarze i maski (TV seriál)
1999 Czulosc i klamstwa (TV seriál)
Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1997 Vládci kouzel 2: Země dračího pána (TV seriál)
1989 Modrzejewska (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
1980 Zielona milosc (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
1977 Układ krążenia (TV seriál)

Dokumentární

1979 ...Jeden z nas...

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace