foto

Jenna Thiam

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Les Choses qu'on dit, les choses qu'on fait
2019 Ni dieux ni maîtres
2018 Capri-Revolution
Černý zápisník
2017 Pařížská výchova
2016 L'Indomptée
2015 Anton Tchékhov 1890
2014 L'Année prochaine
Vie sauvage

TV seriály

2019 O Livro Negro do Padre Dinis (TV seriál)
2016 Kolekce (TV seriál)
Nabídka (E08)
Zrada (E07)
Víkend (E06)
další epizody (8)
2015 Znovuzrozeni (TV seriál)
Les Revenants (S02E08)
Etienne (S02E07)
Esther (S02E06)
další epizody (8)
2012 Znovuzrozeni (TV seriál)
La Horde (S01E08)
Adèle (S01E07)
Lucy (S01E06)
další epizody (8)
2010 Příliš brzy (TV seriál)
Pilote (S01E01)

Host

TV pořady

2013 Le before du grand journal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky