foto

Jordan Stephens

  • nar. 25.1.1992 (29 let)
    Brighton, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Higher Grounds
2020 Smokers Delight
2018 Jít za svým snem
Sami sebou
2017 Access All Areas
2016 Alleycats

TV seriály

2017 Catastrophe (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2015 The Last Panthers (TV seriál)
Angel of Death (E05)
2014 Glue (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)

Hudební videoklipy

2011 The Collective: Teardrop (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 Richard Osman's House of Games (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky