foto

Bolesław Płotnicki

  • nar. 17.6.1913
    Kyjev, Ruské impérium
  • zem. 7.9.1988 (75 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Akademie pana Kaňky
1982 Niech cie odleci mara
Wyjscie awaryjne
1980 Gwiazdy poranne
Na wlasna prosbe
1979 Die Weichselkirschen (TV film)
Feuer unter Deck
Zerwane cumy
1978 Koty to dranie (TV film)
1975 Kazimír Veliký
Zwyciestwo
1974 Chleba naszego powszedniego (TV film)
Gniazdo
Janosik
Konec prázdnin
Potopa
Temná řeka
Wielkanoc (TV film)
1973 Lazaret neznámeho vojína
Scheidungsprozeß (TV film)
Sedláci
1972 Podróz za jeden usmiech
1971 Kardiogram
Prsten kněžny Anny
Výzva
1970 Maly
Marie, Anna
Ráj na zemi
Sonda
1969 Ostatnie dni
Tylko umarly odpowie
Wniebowstapienie
1968 Haslo Korn
Julie, Anna, Genowefa
Kiedy milosc byla zbrodnia
1967 Bariery dzwieku (TV film)
Czesc, kapitanie (TV film)
Malzenstwo z rozsadku
Paryż - Warszawa bez wizy
Westerplatte
1966 Cierpkie glogi
Lekarstwo na milosc
Místo pro jednoho
Právo a pěst
1965 Banda
Córeczka (TV film)
Goraca linia
Swieta wojna
1964 Gdzie jest general?
Nieznany
Rozwodów nie bedzie
1963 Nahý mezi vlky
1962 Dotkniecie nocy
Dwaj panowie 'N'
Dům bez oken
Hlas ze záhrobí
1961 Duben
1960 Čtvrtý z posádky
1959 Cafe pod Minoga
1956 Kdo zrazuje
1955 Zaczarowany rower
1954 Pod frygickou hvězdou

TV seriály

1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
1980 Zielona milosc (TV seriál)
1979 Doktor Murek (TV seriál)
W słońcu i w deszczu (TV seriál)
1977 Układ krążenia (TV seriál)
1975 Prázdniny u jezera (TV seriál)
1973 Cesty statečných (TV seriál)
Droga (TV seriál)
Janosik (TV seriál)
1970 Wakacje z duchami (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Ve jménu polské republiky (E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace