foto

Tommy Knight

  • nar. 22.1.1993 (27 let)
    Chatham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Farewell, Sarah Jane
2017 Hroch
2016 Boys on Film 15: Time & Tied
2015 Closets
2012 Klaun k popukání
2009 The Sarah Jane Adventures: From Raxacoricofallapatorius with Love
2006 Dobrodružství Sarah Jane: Invaze Baneů (TV film)

TV seriály

2019 Viktorie (TV seriál)
Bílý slon (S03E08)
Koburský kvartet (S03E06)
Ukázka jednoty (S03E05)
další epizody (7)
2017 Viktorie (TV seriál)
Pokoj a radost (S02E09)
Cena svědomí (S02E08)
Král za vodou (S02E07)
další epizody (9)
2016 Viktorie (TV seriál)
Mladá Anglie (S01E08)
Motor změn (S01E07)
Královnin manžel (S01E06)
další epizody (8)
2015 Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
T Minus... (E07)
Charlotte Link (TV seriál)
Der Beobachter (E11)
2014 Glue (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
2011 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
The Man Who Never Was: Part 2 (S05E06)
The Man Who Never Was: Part 1 (S05E05)
Sky: Part 1 (S05E01)
2010 SJA: Alien Files (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál) - herec, a.z.
Sbohem, Sarah Jane Smithová - 2. část (S04E12)
Sbohem, Sarah Jane Smithová - 1. část (S04E11)
Doktorova smrt - 2. část (S04E06) - a.z.
další epizody (7)
2009 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Dar - 2. část (S03E12)
Dar - 1. část (S03E11)
Pomsta Mony Lisy - 2. část (S03E10)
další epizody (10)
2008 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Nepřítel Bejnů - 2. část (S02E12)
Nepřítel Bejnů - 1. část (S02E11)
Pokušení Sarah Jane Smithové - 2. část (S02E10)
další epizody (12)
Pán času (TV seriál)
Konec cesty (S04E13)
Ukradená Země (S04E12)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Ztracený chlapec - 2. část (S01E10)
Ztracený chlapec - 1. část (S01E09)
Co se stalo se Sarah Jane? - 2. část (S01E08)
další epizody (10)
2006 Impresionisté (TV seriál)
Sorted (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2001 TV to Go (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 My Sarah Jane: A Tribute to Elisabeth Sladen

Host

TV pořady

2009 Comic Relief 2009 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky