foto

Callum Turner

  • nar. 15.1.1990 (27 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Assassin’s Creed (2016)

    - Vystupuje zde hodně známých postav z her "Assassin's Creed" např.:Moussua (Michael Kenneth Williams) - jeho předek je Baptiste, který byl v "Assassin's Creed 3 Liberation", Lin (Michelle H. Lin) - její předek je Shao Jun, kterou sme mohli vidět v "Assassin's Creed Chronicles China" a ve filmu Assassin's Creed Embers (2011), kde navštívila Ezia. Emir (Matias Varela) - jeho předek je Yusuf Tazim z "Assassin's Creed Revelations", kde Ezia seznámí s tureckým bratrstvem. Nathan (Callum Turner) - jeho předek je Duncane Walpole z "Assassin's Creed IV Black Flag", kterému Edward Kenway sebere všechny věci a vydává se pak za assassina. Při přijímacím  je možné zahlédnout Arna Doriana - Arno je z dílu "Assassin's Creed Unity". Alan Rikkin - jeho jméno zaznělo v "Assassin's Creed 1 a 2". (řánys250)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
2017 Mobile Homes
The Only Living Boy in New York
2016 Assassin’s Creed
Tramps
2015 Green Room
Viktor Frankenstein
2014 Za vlast a královnu
2012 Human Beings

TV seriály

2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2014 Glue (TV seriál)
2013 Ripper Street (TV seriál)
A Stronger Loving World (S02E06)
Borgiové (TV seriál)
Lucreziin gambit (S03E07)
2012 Loučení (TV seriál)
Town, The (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace