foto

Micke Nyström

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Jussi palkinto

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Kääntöpiste
Veljeni vartija
2017 Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset
Miami
Saattokeikka
2016 En Autobiografi
Tatu a Patu
2015 Lasikatto
2014 Uprchlíci
2013 Egyptská princezna
2012 Bekas
Eläinten päivä
En Som deg
2011 Burungo
Ei valoa tunnelissa (TV film)
Eräänä sateisena iltana (TV film)
Georg & Lydia (TV film)
Hodný syn
2010 Vahtimestari
2009 Äppeltjuvarna (TV film)
2008 Tuhma Jussi
Visitors
2007 Trial
2005 Itse valtiaat - Agenttimusikaali (TV film)
2003 Itse valtiaat - Kuningasmusikaali (TV film)
Keinu (studentský film)
2002 Itse valtiaat - Avaruusmusikaali (TV film)
2001 Kuilu (studentský film)
2000 Silmät kiinni ilman käsiä (studentský film)
Tarkkis (studentský film)
Zoo & Zorkka (studentský film)

TV seriály

2018 HasBeen (TV seriál)
Ruisrock (S02E10)
Reprise (S02E09)
Berliini (S02E08)
další epizody (10)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
Liitoskipuja (S01E11)
AAA-kuppi (S01E10)
další epizody (6)
Ihon alla (TV seriál)
2001 Itse valtiaat (TV seriál)

Dokumentární

2016 Joka toinen pari
2015 Hietsu
KOTI. Jossain
2011 Jaettu kaupunki
Lapač duše
2010 Epäilyksen varjossa - Elokuva Alpo Rusista
2001 Barbeiros (studentský film)
Promootio 2001 (studentský film)
2000 Valmentaja (studentský film)
1999 Hyvvää matkaa (studentský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Zoo & Zorkka (studentský film)

Herecká filmografie

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace