foto

Helge Slikker

  • nar. 15.12.1977 (42 let)
    Utrecht, Utrecht, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Léto s Ranou (TV film)
Můj kamarád Taiki (TV film)
2017 Mrzout Niilas
2016 Op de Dijk (TV film)
2015 Het mooiste wat er is
Ki (TV film)
2014 Infiltrátor
Uprchlíci
2013 In het niets
2012 Ptáče

Dokumentární

2020 Jihad Jane

Herecká filmografie

Filmy

2009 Lover of Loser
2006 Wild Romance

TV seriály

2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky