foto

Pietari Peltola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Psi nenosí kalhoty
2018 Nicota
2017 #Sovitus
Lasihelmi
2016 Joutomaa (studentský film)
Naistenhuone (studentský film)
2014 Uprchlíci
2013 Myrsky (studentský film)
2011 Pelléas et Mélisande (studentský film)
Stromy a tak (studentský film)
2009 Haaksirikko (studentský film)

TV seriály

2019 Aktivistit (TV seriál)
Verikoirat (E03)
Primus (E02)
Veljeni (E01)

Dokumentární

2019 Untitled (burned rubber on asphalt, 2018)
2018 Mitä mietit, Ronja Salmi? (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky