foto

Kevin Bridges

  • nar. 13.11.1986 (32 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kevin Bridges: The Story So Far - Live in Glasgow

TV seriály

2012 The Last Leg (TV seriál)
2010 Edinburgh Comedy Fest Live (TV seriál)
2009 Gary Tank Commander (TV seriál)
You Have Been Watching (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2012 8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
Dara O'Briain's School of Hard Sums (TV pořad)
The Big Fat Quiz of the 00s (TV pořad)
2011 Comic Relief: Red Nose Day 2011 (TV pořad)
Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
2010 Stand Up for the Week (TV pořad) - účinkující
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
2007 Would I Lie to You? (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Mock the Week (TV pořad) - účinkující
Spicks and Specks (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad) - účinkující

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace