foto

Timo Kahilainen

  • nar. 1963

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Kummeli V
2011 Herra Heinämäki ja Leijonatuuliviiri
2008 Kummeli Alivuokralainen - scénář, divadelní hra
2006 Kummelin jackpot
2003 Beatlehem (TV film)
1997 Kummeli kultakuume

TV seriály

2002 Jurismia! (TV seriál)
1999 Herra Heinämäen Lato-orkesteri (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)

TV pořady

2018 Gaala (TV pořad)
1995 Kummeli Nuts (TV pořad)
1994 Kummelin joulu (TV pořad)
1991 Kummeli (TV pořad)

Herecká filmografie

Skladatelská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2014 Kummeli V
2011 Herra Heinämäki ja Leijonatuuliviiri
2006 Kummelin jackpot
2003 Beatlehem (TV film)

TV seriály

2002 Jurismia! (TV seriál)
1999 Herra Heinämäen Lato-orkesteri (TV seriál)

Maskérská filmografie

Kostymérská filmografie

Filmy

1995 Kummeli Stories

Host

TV pořady

2020 Suomalaisen viihteen vuorokausi (TV pořad)
2018 Gaala (TV pořad)
Hyvät katsojat (TV pořad)
2016 Löydä luontosi (TV pořad)
2015 Koomikot (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
2000 Mankeli (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1995 Kummeli Live Show (TV pořad)
Kummeli Nuts (TV pořad)
1994 Kummelin joulu (TV pořad)
Venla Gaala 1993 (TV pořad)
1992 Kyllä lähtee! 1993 (TV pořad)
1991 Kummeli (TV pořad)
1987 Rockstop! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky