foto

Roman Kosierkiewicz

  • nar. 22.7.1925
    Końskie, Polsko
  • zem. 24.6.2000 (74 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Piggate
1989 Rififi po sześćdziesiątce (TV film)
Sceny nocne (TV film)
1988 Chichot Pana Boga (TV film)
Desperacja
Goryl - czyli ostatnie zadanie (TV film)
Trzy kroki od milosci
1987 Wielki wóz (TV film)
1986 Chrzesniak
Wcześnie urodzony (TV film)
1985 Alabama
Cien juz niedaleko
Dluznicy smierci
Na wolnosc (TV film)
1984 Katastrofa w Gibraltarze
1983 Fachowiec (TV film)
Na odsiecz Wiedniowi
1981 Maskot
Polonia restituta
1980 Levins Mühle
Powstanie Listopadowe. 1830-1831
1979 Racławice. 1794
Skradziona kolekcja
1978 Justyna (TV film)
1977 Wesolych swiat (TV film)
1976 Brunet přijde po setmění
1974 Wielkanoc (TV film)
1969 Mistrz tanca (TV film)
1967 Ja gore (TV film)
1965 Sam pośród miasta

TV seriály

1989 Modrzejewska (TV seriál)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)
Dorastanie (TV seriál)
Śmieciarz (TV seriál)
1986 Tulipan (TV seriál)
1984 Pan na Żuławach (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
20-ty stopień zasilania (E05)
1981 Bílé tango (TV seriál)
1980 Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
1979 Przyjaciele (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1976 Daleko od szosy (TV seriál)
Zezem (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)
1973 Un grand amour de Balzac (TV seriál)
1970 Kolumbowie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace