foto

Włodzimierz Adamski

  • nar. 17.10.1953 (65 let)
    Lodž, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bohové
Občan
2011 Výmyk
1993 Pajęczarki
Případ Pekosiňského
1991 Latające machiny kontra Pan Samochodzik
1989 Gorzka miłość
1988 Penelopy
Powrót do Polski (TV film)
1987 Pan Samochodzik i niesamowity dwór
1986 Zlatý transport
1985 Alabama
Dluznicy smierci
Kdo je ten muž?
Wkrótce nadejdą bracia
1984 Romans z intruzem
Ultimatum
1983 Dom świętego Kazimierza
Magiczne ognie
1982 Slaná růže
1981 Mastičkář
Polonia restituta

TV seriály

2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S06E01)
Episode 13 (S05E13)
Episode 9 (S05E09)
další epizody (4)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 3 (S04E03)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (4)
2012 Galeria (TV seriál)
Paradoks (TV seriál)
Miłość (E05)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Prosto w serce (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2001 Zostać miss (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1989 Gdańsk 39 (TV seriál)
1988 Pogranicze w ogniu (TV seriál)
1986 Przyłbice i kaptury (TV seriál)
1982 Polonia Restituta (TV seriál)
1980 Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
1979 Do krwi ostatniej (TV seriál)
1976 Daleko od szosy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace