foto

Aleksander Bednarz

  • nar. 6.1.1941
    Drohobyč, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 27.1.2013 (72 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Nie ten człowiek
Růžička
2008 Stary człowiek i pies
2007 Garsoniera (studentský film)
Naděje
Wszystko będzie dobrze
2006 Kryminalni. misja slaska (TV film)
Kto nigdy nie żył...
2002 Den cvoka
Kariera Nikosia Dyzmy
2001 Zaklínač
1999 Bratobójstwo
1998 Dějiny filmu v Popielawách
1997 Jakub
1994 Psy 2. Ostatnia krew
1993 Szwadron
Tu stoję... (TV film)
1992 Cynga
Psi
1990 Evropa, Evropa
Útěk z kina „Svoboda“
1989 Poslední loď
Poslední zvonění
Tři sta mil do nebe
1987 Krátký film o zabíjení
1980 Wysokie loty
1977 Dagny
1972 Boleslav Smělý
Perla v koruně
1970 Znicz olimpijski
1964 Koniec naszego świata
1956 Trapéza

TV seriály

2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 3 (S01E03)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wybory (S03E10)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Przyjaciółki (E08)
Dziewiąta ofiara (E07)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (4)
2008 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 7 (S02E07)
2007 Ekipa (TV seriál)
Honor i intuicja (E10)
Ucieczka (E08)
Malowany premier (E05)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
2005 Warto kochać (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Rozcestí (E08)
Calanthé (E06)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Tylko dla dorosłych (E41)
Zakazane tematy (E04)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1991 Marie Curie, une femme honorable (TV seriál)
1989 Gdańsk 39 (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog V (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky