foto

Jan Piechociński

  • nar. 26.7.1950 (68 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vztek
2011 Och, Karol 2
2009 Popiełuszko. Wolność jest w nas
2006 Francuski numer
2004 Prodloužený víkend (TV film)
1994 Komedia małżeńska
1990 Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
1989 Urodzony po raz trzeci (TV film)
Virtuti (TV film)
1988 Krátký film o lásce
1987 Magnat
Wielki wóz (TV film)
1986 C.k. dezertéři
1985 Ach, Karle
1983 Vrak
1982 Slaná růže
1981 Wielka majówka
1979 Godzina 'W'
1977 Akce u Arzenálu
1975 Historie hříchu

TV seriály

2006 Będziesz moja (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
2000 Adam i Ewa (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Sam na placu boju (E22)
1997 Klan (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog VI (E06)
Pole niczyje (TV seriál)
1987 Śmieciarz (TV seriál)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)
1980 Punkt widzenia (TV seriál)
1979 Doktor Murek (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace