foto

Sława Kwaśniewska

  • nar. 28.10.1928
    Krakov, Polsko
  • zem. 27.8.2014 (85 let)
    Poznaň, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Musisz życ
1996 Pestka
Poznaň 56
1993 Mejdan
1991 Kuchnia polska
1990 Bal na dworcu w Koluszkach
1989 Szklany dom (TV film)
1988 Bez grzechu
1987 W zawieszeniu
1986 ESD
Mewy
1985 Kartka z podrózy
1984 Engagement (TV film)
Wir
1982 Glosy
Klamczucha
1981 Biala goraczka (TV film)
Byl jazz
Osamělá žena (TV film)
Panienki (TV film)
1980 Hodina didaktiky (TV film)
Šance
1979 Kung-Fu
Provinční herci
1978 Nauka latania
Předtanečník
1977 Konkurs na život

TV seriály

2013 Lekarze (TV seriál)
Ostatni pierwszymi (S02E06)
2012 Lekarze (TV seriál)
Niektórzy nazywają to miłością (S01E04)
Głęboka woda (TV seriál)
Sekrety rodzinne (S01E08)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Pieczęć Trzeciej Rzeszy (S01E05)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
1991 Kuchnia polska (TV seriál)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)
1982 Jan Serce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace