foto

Judith Voelker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Terra X: Rom am Rhein (TV seriál)
2014 Terra X - Die Spur des Geldes (TV seriál)
Terra X: F wie Fälschung (TV seriál)
Vikingské ženy (TV film)
2013 Akta Medicejů (TV seriál)
Hafenwelten (TV seriál)
2012 Terra X: 14. Juli 1789 - Der Sturm auf die Bastille (TV film)
2008 Die Deutschen (TV seriál)
Wir Europäer! (TV seriál)
2007 Germáni (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Terra X - Die Spur des Geldes (TV seriál)
Terra X: F wie Fälschung (TV seriál)
2013 Akta Medicejů (TV seriál)
2007 Germáni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace