foto

Piotr Gąsowski

  • nar. 16.4.1964 (56 let)
    Mielec, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Futro z misia
2018 7 citů
Dovlatov
2015 Pod elektrickými mračny
2013 Sęp
2010 Belcanto
2009 Zamiana
2002 Miss mokrego podkoszulka (TV film)
Tytus, Romek i A'Tomek wśród złodziei marze
2001 Předjaří
Stacja
Wielkie rzeczy: Gra (TV film)
1999 Odlotowe wakacje
Pan Tadeáš
1998 Billboard
Feuerreiter
Złoto dezerterów
1996 Joannina dobrodružství
Wezwanie
1995 Nic směšného
Za co?
1994 Miasto prywatne
Molba o proščenii
1993 Kraj świata (TV film)
Mejdan
Pierścionek z orłem w koronie
1991 Koniec gry
Žena ve válce (TV film)
1988 Věrni zůstaneme

TV seriály

2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (4)
2018 Dom pełen życia (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Idol (S16E01)
2014 Blondynka (TV seriál)
Tam i z powrotem (S03E02)
2012 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 2 (S05E02)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Przełom (E12)
Zniewolenie (E10)
další epizody (7)
2010 Blondynka (TV seriál)
Zatrzasnąć za sobą drzwi (S01E01)
Duch w dom (TV seriál)
Włoskie klimaty (E08)
Rodzinny samochód (E07)
Szczerość w rodzinie (E06)
další epizody (8)
Hela w opałach (TV seriál)
Talent nie do opisania (S04E15)
Awaria (S04E14)
Mała dorosła (S04E13)
další epizody (15)
2007 Hela w opałach (TV seriál)
Wszyscy faceci Heli (S03E14)
Święta, święta (S03E13)
Problemy z Kacprem (S03E12)
další epizody (26)
2006 Ale się kręci! (TV seriál)
Hela w opałach (TV seriál)
Mała Miss (S01E15)
Gdy zobaczysz spadającą gwiazdę (S01E14)
Cała Hela (S01E13)
další epizody (15)
Niania (TV seriál)
Łabędzi śpiew (S03E08)
2005 Tango z aniołem (TV seriál)
2003 Daleko od noszy (TV seriál)
Magiczne drzewo (TV seriál)
2002 Szpital na perypetiach (TV seriál)
1998 Siedlisko (TV seriál)
1997 Z pianką czy bez (TV seriál)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
Stella Stellaris (TV seriál)
1993 Wow (TV seriál)
1992 Aby do switu... (TV seriál)
Bonne chance Frenchie (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Saturday Night Live Polska (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky