foto

Martin Leidenfrost

  • nar. 30.10.1972 (46 let)
    Amstetten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Life Guidance
2016 Krycí jméno Holec
2003 Boj
1994 Kilometer 123,5

Dokumentární

2011 Gas Monopoly (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Gas Monopoly (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace