foto

Christoph Grissemann

  • nar. 17.5.1966 (54 let)
    Innsbruck, Tyrolsko, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 12 Points
Drei Eier im Glas
2012 Willkommen Baku (TV film) - mod.
2011 Düsseldorf wir kommen! (TV film)
Vatertag
2010 A Place of Peace
Aufschneider (TV film)
2007 Idas Reise (studentský film)
Navždy, nikdy, nikde
2004 Nacktschnecken

TV seriály

2018 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 30 (S03E10)
Folge 28 (S03E08)
Folge 26 (S03E06)
další epizody (6)
2014 Země zločinu (TV seriál)
Smrt v čističce (E03)
Schlawiner (TV seriál)
Die Landpartie (S03E02)
2013 Artist in Residence (TV seriál)
2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Klaus Karner (S03E08)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Heaven (E05)
Die Katze (E04)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Jedovatý plyn (S05E08)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)
2012 Joschi und die Stars - ein Roadmovie (TV film)
2008 Das Wunder von Wien (TV film)
2007 Attwenger Adventure
Menschen & Mächte (TV seriál)
1997 Sonnenuntergang im Prater - vyp.

Divadelní záznam

2011 Bauernschach - Ein Winterthriller (divadelní záznam) - vyp.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Navždy, nikdy, nikde

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Host

TV pořady

2016 Wie tickst Du? (TV pořad)
2010 Olaf TV - Von Schubert zu Mensch (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad) - mod.
2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
1999 Die Barbara Karlich Show (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky