foto

Carlos Valdes

  • nar. 20.4.1989 (31 let)
    Cali, Kolumbie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Stew
2018 Tom and Grant
2017 Vixen: The Movie
2016 Superhero Fight Club 2.0 (TV film)
1970 El capitán Mantarraya

TV seriály

2021 The Flash (TV seriál)
Episode 20 (S07E20)
Episode 19 (S07E19)
Episode 18 (S07E18)
další epizody (20)
2020 The Flash (TV seriál)
Pay the Piper (S06E18)
Liberation (S06E17)
So Long and Goodnight (S06E16)
další epizody (6)
2019 The Flash (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 3 (S06E09)
The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 2 (S06E08)
The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 1 (S06E07)
další epizody (18)
2018 Supergirl (TV seriál)
Elseworlds, Part 3 (S04E09)
The Flash (TV seriál)
Elseworlds, Part 1 (S05E09)
What's Past Is Prologue (S05E08)
O Come, All Ye Thankful (S05E07)
další epizody (21)
2017 Freedom Fighters: The Ray (TV seriál)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 4 (S03E08)
Supergirl (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
The Flash (TV seriál)
The Trial of the Flash (S04E10)
Don't Run (S04E09)
Crisis on Earth-X, Part 3 (S04E08)
další epizody (24)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Invasion! (S02E07)
Fail-Safe (S01E05)
The Flash: Chronicles of Cisco (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
Medusa (S02E08)
The Flash (TV seriál)
The Present (S03E09)
Invasion! (S03E08)
Killer Frost (S03E07)
další epizody (23)
Arrow (TV seriál)
Invasion! (S05E08)
2015 Vixen (TV seriál)
The Flash (TV seriál)
Running to Stand Still (S02E09)
Legends of Today (S02E08)
Gorilla Warfare (S02E07)
další epizody (23)
Arrow (TV seriál)
Legends of Yesterday (S04E08)
Zlomený šíp (S03E19)
2014 The Flash (TV seriál)
The Man in the Yellow Suit (S01E09)
Flash vs. Arrow (S01E08)
Power Outage (S01E07)
další epizody (9)
Arrow (TV seriál)
Stateční a smělí (S03E08)
Kdo se skrývá pod kápí (S02E19)

Dokumentární

2016 DC's Legends of Tomorrow: Their Time Is Now - a.z.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Me and My Dick

Host

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce