foto

Peter Hörmanseder

  • nar. 1970
    Wels, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Glossary of Broken Dreams
2011 366 dní

TV seriály

2013 Artist in Residence (TV seriál)

Dokumentární

2013 Joschi und die Stars - die Serie (TV seriál)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
2005 Giving Gas!

Host

TV pořady

2019 20 Jahre maschek (TV pořad)
2009 Talk im Hangar-7 (TV pořad)
2008 Alfons und Gäste (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Harald Schmidt (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky