foto

Andreas Vitásek

  • nar. 1.5.1956 (64 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kebab extra scharf! (TV film)
2013 Tatort - Zwischen den Fronten (TV film)
2011 Kebab mit Alles (TV film)
2010 Die Verrückte Welt der Ute Bock
Tatort - Glaube, Liebe, Tod (TV film)
2008 Und ewig schweigen die Männer (TV film)
2006 Brüder III - Auf dem Jakobsweg (TV film)
Crazy Race 3 - Sie knacken jedes Schloss (TV film)
Jenseits
2003 Brüder II (TV film)
2002 Brüder (TV film)
1999 Eine fast perfekte Hochzeit
Fink fährt ab
1998 Helden in Tirol
1997 Eine fast perfekte Scheidung
1996 Ein fast perfekter Seitensprung
1994 Der exekutierte Mensch (TV film)
1989 Bodo
1988 Sternberg - Shooting Star
1986 Dreckschleuder, Die
Müllers Büro
1982 Malaria

TV seriály

2016 Zum Brüller! - Der Komedy Klub (TV seriál)
2013 Eckel mit Kanten (TV seriál)
2010 Vitasek? (TV seriál)
Die Filzlaus (E08)
Ganz in Weiß (E07)
Menschen im Hotel (E06)
další epizody (8)
2009 Novotny und Maroudi (TV seriál)
Beziehungen (S02E07)
Budgetdefizit (S02E06)
Verspannungen (S02E05)
další epizody (7)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Der zweite Mann (S04E08)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
Jagdfieber (S01E10)
Rochade (S01E09)
Partnerinnensuche (S01E08)
další epizody (10)
2003 Komisař Rex (TV seriál)
Ukradená mumie (S08E13)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wo ist Kurt? (S02E10)
Das Duell (S02E09)
Die Band (S02E08)
další epizody (9)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Das Angebot (S01E10)
Die Unbestechlichen (S01E09)
Die Haube (S01E08)
další epizody (10)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1987 Mozart und Meisel (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2020 Aus dem Archiv - Mit Andreas Vitasek (TV film)
2016 Kabarett-Legenden (TV seriál)
2013 Joschi und die Stars - die Serie (TV seriál)
2010 Mein Bezirk: Mein Favoriten (TV film)
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)
1992 Muss denken

Divadelní záznam

2018 Grünmandl (divadelní záznam)
2017 Lukas Resetarits & Friends (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Vitasek? (TV seriál)
Die Filzlaus (E08)
Ganz in Weiß (E07)
Menschen im Hotel (E06)
další epizody (7)

TV pořady

2019 Vitasek: Austrophobia (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Divadelní záznam

2018 Grünmandl (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 Die Kabarett-WG: Das ORF1-Sonderprogramm (TV pořad)
2019 Schluss mit lustig - Der satirische Jahresrückblick (TV pořad)
Vitasek: Austrophobia (TV pořad)
2018 Die Tafelrunde (TV pořad)
Verleihung Deutscher Kleinkunstpreis 2018 (TV pořad)
2017 Die Rechthaberer (TV pořad)
Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
Kabarettgipfel (TV pořad)
Pratersterne (TV pořad)
2016 Sommerkabarett (TV pořad)
2014 Andreas Vitásek: Sekundenschlaf (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2011 Stadtgespräch (TV pořad)
Wir Staatskünstler (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)
2003 Bei Stöckl (TV pořad)
1992 Spott-Theater (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Producentská filmografie

Divadelní záznam

2018 Grünmandl (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky