foto

Tom Clegg

  • nar. 16.10.1934
    Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.7.2016 (81 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Richard Sharpe - Nebezpečné poslání (TV film)
2003 My Uncle Silas II (TV film)
1999 Nebezpečná mise (TV film)
1997 Sharpova pomsta (TV film)
Sharpova spravedlnost (TV film)
Sharpovo Waterloo (TV film)
1996 Sharpova mise (TV film)
Sharpovo obléhání (TV film)
Sharpův regiment (TV film)
1995 Sharpova bitva (TV film)
Sharpovo zlato (TV film)
Sharpův meč (TV film)
1994 Sharpova rota (TV film)
Sharpova čest (TV film)
Sharpův nepřítel (TV film)
1993 Sharpovi střelci (TV film)
Sharpův orel (TV film)
1990 Když jedna bota sedí ... (TV film)
Nevěstino věno (TV film)
1989 A Casualty of War (TV film)
1988 Jak umírají muži
1984 Nasazený špicl
1982 World Cup: A Captain's Tale, The (TV film)
1980 Children of the Full Moon (TV film)
McVicar
Two Faces of Evil, The (TV film)
1979 An Honourable Retirement (TV film)
1978 Destination Moonbase Alpha (TV film)
Urvi co můžeš
1974 Inspektor Regan (TV film)
1969 Love Is a Splendid Illusion

TV seriály

2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2001 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Mezopotámii (S08E02)
2000 The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1987 Marksman, The (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Lord Mountbatten: The Last Viceroy (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Jízda na slepo (S02E09)
1977 Space: 1999 (TV seriál)
The Dorcons (S02E24)
Devil's Planet (S02E22)
The Bringers of Wonder: Part 2 (S02E19)
další epizody (4)
1976 Space: 1999 (TV seriál)
Journey to Where (S02E03)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)

Dokumentární

1984 G'ole!

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace