foto

Kevin Richardson

  • nar. 8.10.1974 (46 let)
    Johannesburg, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Život v buši (TV seriál)

Dokumentární

2016 Zrození ke svobodě (TV film)
2015 Zabijácké IQ: lev versus hyena (TV film)
2013 Africké Safari
Znalec lví duše (TV film)
2011 Terra Mater (TV seriál)
2010 Lví správce (TV seriál)
Příběh natáčení filmu Bílý lev (TV film)
2005 Hledání legendy: Černý leopard (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2011 Terra Mater (TV seriál)