foto

Marek Poledna

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Bába z ledu
2015 Ztraceni v Mnichově
2012 Praho, má lásko (studentský film)

Dokumentární

2014 František Čáp: chvíle rozhodnutí (TV film)
Lovu zdar! (studentský film)
2013 Show!

TV pořady

2015 Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace