foto

Marek Poledna

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 Krajina ve stínu
Mlsné medvědí příběhy
2018 Chata na prodej
2017 Bába z ledu
2015 Ztraceni v Mnichově
2012 Praho, má lásko (studentský film)
2011 Nejrychlejší Matěj na světě (studentský film)
2010 Pohádka z cukřenky (studentský film)
Pravidelný odlet (studentský film)
2009 Odskočit (studentský film)
Čerpací stanice (studentský film)

TV seriály

2017 Špekáček a Feferonka - Příběhy z lednice (TV seriál)
Jak Avokádu scházela pořádná Pecka (S02E10)
Jak lez Chlupatej Knedlík Krkovičce do zelí (S02E09)
Jak Rakvička přišla o Věneček (S02E08)
další epizody (10)
2016 Špekáček a Feferonka - Příběhy z lednice (TV seriál)
Jak ulovili zavináče (S01E10)
Jak byla Smaženka v kopru (S01E09)
Jak byl Ementál bílej jak sejra (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2018 Deadtown aneb Cesta tam a zase zpátky
2015 Kmeny (TV seriál)
Rap (E03)
2014 František Čáp: chvíle rozhodnutí (TV film)
Lovu zdar! (studentský film)
2013 Show!

TV pořady

2015 Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Odskočit (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky