foto

Pietari Koskinen

  • nar. 1965

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Onneli, Anneli ja nukutuskello
2016 Rakastan Annaa
2015 Onnelin ja Annelin talvi
Piráti silnic
2014 Jill a Joy
2013 Láska, soudruhu
Nuoret nerot (TV film)
Ti praví
2012 Do I Have to Take Care of Everything?
Hvězdy nad hlavou
Onni
2011 Ticho
2009 Kohtaamisia
Sininen delfiini
Väärät juuret
2008 Bouřlivák
Jungle of Dreams (TV film)
Putoavia enkeleitä
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Rock'n Roll Never Dies
Unna a Nuuk
2005 Zamrzlá země
2004 Za nepřátelskou linií
2003 Hymypoika
Partanen (TV film)
2002 Heinähattu ja Vilttitossu
Jízdenka do Mombasy
2001 Young Love
2000 Pakkaus
Rytmihäiriöitä
Savijalka (studentský film)
1999 Erakkorapu (TV film)
Rakastin epätoivoista naista
1998 Säädyllinen murhenäytelmä
1997 Hyvän tekijät
Jäänmurtaja
1995 Suolaista ja makeaa
Yövuoro: Night of the Living Doll
1994 Avuton Anna
Rondaus
1993 Chaplinesque
Matokuningas
Ristilukki
Verta ja luita
Virtaset ja Kekkonen
1991 Joulukuusi (studentský film)
Lampi (studentský film)
Uppo-Nalle
1990 Aikansa edellä (studentský film)
Oikea yö (studentský film)
Pidot paranee (studentský film)
Sakkeus (studentský film)

TV seriály

2010 Avsked (TV seriál)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)

Dokumentární

2016 Isäni tähtien takaa
2015 Ompelijatar
2014 Fånge i Mumindalen
2008 Ponitytöt
Rodinná dieta
2007 Pietà
Talvinen matka
2006 Müümise kunst
2005 Sen edestään löytää
2004 Isältä pojalle
2002 Koululaisen elämää
2001 Komnaty stínu a světla
1999 Sukkien euroelämää
1997 Sokko
Thank You for the Music
1996 Kaksi aikuista ja käärö (TV film)
1995 Absolute Guitar (TV film)
Kaupunkisinfonia (studentský film)
1994 Tissit & Tango
1993 Matkalla Toven kanssa
Pölynimurikauppiaat
Soledad
1992 Kuinka katosin karkkimaahan
1991 Nuori, vapaa, naimaton (studentský film)
1990 Kämmenen kokoinen avaruus

TV pořady

1996 Apocalypso (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Veljekset
1990 Pidot paranee (studentský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Rytmihäiriöitä
1999 Rakastin epätoivoista naista
1997 Hyvän tekijät
Jasso (TV film)
1996 Nasu (TV film)
1995 Yövuoro: Night of the Living Doll
1994 Avuton Anna
1993 Verta ja luita
1990 Aikansa edellä (studentský film)
Pidot paranee (studentský film)

Dokumentární

1999 Ruunaus
1994 Mikko & Ridge
1992 Kuinka katosin karkkimaahan
1991 Suomalainen lyhytelokuva

Režijní filmografie

Filmy

2000 Rytmihäiriöitä
1993 Verta ja luita
1990 Pidot paranee (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Rytmihäiriöitä
1993 Verta ja luita
1990 Pidot paranee (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Kim byl Joe Luis?

Dokumentární

2011 Ulrika Bengtsin silmin (TV film)

Host

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace