foto

Ondřej Šejnoha

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 FAMU v kině 01
2019 Hra (studentský film)
Tichý chod (studentský film)
Vyčerpané Slunce (studentský film)
2017 Kamion (studentský film)
Konzerva (studentský film)
Loathing...
Neil (studentský film)
2016 Stopa (p)o mně (studentský film)
2015 Furiant (studentský film)
2012 Geneze (studentský film)
Praho, má lásko (studentský film)
2011 Poslední představení (studentský film)
Tambylles (studentský film)

Dokumentární

2020 Jsme epicentry zemětřesení (studentský film)
M E Z E R Y (studentský film)
2019 Apparatgeist (studentský film)
Dobré zprávy (studentský film)
Drobné šity-detaily (studentský film)
Hnůj vezdejší (studentský film)
Nekyia: Vnitřní portrét básníka Hradeckého (studentský film)
OK2PAY (studentský film)
Proč se cítím jako kluk? (studentský film)
Vykuř! (studentský film)
2018 Takovéhle jaro snad ještě nebylo (studentský film)
2017 Absence reciprocity zranitelnosti, ztrát i rizik (studentský film)
Dare nativitatis (studentský film)
Dobrý film (studentský film)
Dějová linka (studentský film)
Home
IIIIIIIIIIIII (studentský film)
Kalado
Kov o kov (studentský film)
Moderní Jánošík (studentský film)
Moje Vojna (studentský film)
Náš Prostor (studentský film)
Tradice (studentský film)
Varga (studentský film)
Všechno má svůj čas
Žena Růže Píseň Kost (studentský film)
2016 Fiat voluntas tua (studentský film)
Ukažte mi válku (studentský film)
Zahrajem si na vojáky (studentský film)
Ústí (studentský film)
2015 Jeden rok s Fulbrightem (TV seriál)
Jitka Klimešová (E10)
Martin Vraný (E09)
Helena Reichlová (E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky