foto

Jorge Sánchez Calderón

  • nar. 13.11.1982 (37 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Semillas (studentský film)
2017 Cykle (studentský film)
2013 Bolero za toulky Moravou (studentský film)
2012 Praho, má lásko (studentský film)
2011 Nejrychlejší Matěj na světě (studentský film)
2010 Banglantida (studentský film)
2009 Odskočit (studentský film)
Čerpací stanice (studentský film)

TV seriály

2020 Kája a Mat+Ema+Tika (TV seriál)
Geometrie (S02E03)
Desítková soustava (S02E02)
Čísla (S02E01)

Dokumentární

2019 Lístek na Měsíc
Postiženi muzikou
2018 Důležitost každého (studentský film)
2010 Tření

Hudební videoklipy

2011 Vláďa Šafránek a Olga Lounová - Vím, že Ty víš (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky