foto

Jorge Sanchez

  • nar. 13.11.1982 (36 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Semillas (studentský film)
2017 Cykle (studentský film)
2013 Bolero pro surfvání na Moravě (studentský film)
2012 Praho, má lásko (studentský film)
2010 Banglantida (studentský film)

Dokumentární

2019 Lístek na Měsíc
2018 Důležitost každého (studentský film)
2010 Tření

Hudební videoklipy

2011 Vláďa Šafránek a Olga Lounová - Vím, že Ty víš (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky