foto

Mariusz Jakus

  • nar. 26.11.1967 (53 let)
    Chrzanów, Malopolské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zemsta (TV film)
2019 Inny świat (TV film)
2018 Generał (TV film)
Kamerdyner
Outsider
2017 Labirynt świadomości
2016 Agnus dei
2015 Discopolo
2014 Kameny na pevnost
2013 Ida
2011 Ludzie Normalni (studentský film)
2009 Temný dům
2003 Non sono io
Smierc drzewa
Staré báje vikingů
Symetrie
Žurek
2002 D.I.L.
2001 Mužská záležitost
Tam i z powrotem
2000 Pierwszy milion
Prymas - Trzy lata z tysiąca
1999 Królowa aniołów
1998 Amok
1997 Jakub
Kiler
1995 Cwał
1994 Goracy czwartek (TV film)
Miasto prywatne
1993 Samowolka

TV seriály

2020 Ślad (TV seriál)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
Episode 7 (S04E07)
další epizody (9)
Komisarz Alex (TV seriál)
Trzy stopy pod ziemią (S15E06)
2019 Ślad (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (37)
2018 Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Ślad (TV seriál)
Episode 28 (S01E28)
Episode 26 (S01E26)
Episode 24 (S01E24)
další epizody (17)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (S01E10)
#hycel (S01E09)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Druga szansa (TV seriál)
Nie zostawię cię (S04E12)
Kim jesteś? (S04E09)
Rozgrywka (S04E08)
další epizody (5)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wahadełko (S16E13)
Weryfikacja (S15E04)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 6 (S07E06)
2014 Lekarze (TV seriál)
Domino (S04E02)
Powrót (S04E01)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Uniknąć śmierci (S01E02)
Misja Afganistan (TV seriál)
Terrorysta (E08)
Paradoks (TV seriál)
Paradoks (E13)
Kokaina (E12)
Tata (E11)
další epizody (7)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Szwadron (E11)
Licencja na wychowanie (TV seriál)
To nie my. Toniemy (S03E05)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Czas honoru (TV seriál)
Przed sądem (S03E12)
Ostatnia runda (S03E10)
Operacja "Generał" (S03E09)
další epizody (7)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Helena (S04E12)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Ślad na fotografii (S02E07)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
W matni (S01E09)
další epizody (5)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Marigold (E11)
Menší zlo (E10)
2000 Na dobre i na złe (TV seriál)
Fałszywe oskarżenie (S02E02)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Szczęśliwy dzień (E40)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky