foto

Jonas Hien

  • nar. 1979

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Magical Mystery aneb Návrat Karla Schmidta
2014 Schwarzer Panther
2010 Goethe!
2009 Schwerkraft
2006 Lucy

TV seriály

2012 Kobra 11 (TV seriál)
Bez kousku svědomí (S17E05)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2012 Terra MaX (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 GuseBerlin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace