foto

Terrence O'Hara

  • nar. 25.12.1945 (73 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Přepadení z hlubin (TV film)
1991 Dokonalá nevěsta (TV film)
1990 Double Vision
1988 Temná komora

TV seriály

2018 Černá listina (TV seriál)
Zarak Mosadek (No. 23) (S05E18)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Asesinos (S10E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tailing Angie (S16E09)
Love Thy Neighbor (S16E02)
Přes palubu (S15E23)
2017 Černá listina (TV seriál)
The Travel Agency (No. 90) (S05E06)
Requiem (S04E17)
Grimm (TV seriál)
Za zrcadlem (S06E11)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Heslo Mountebank (S09E05)
Odplata (S08E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ať chcete nebo ne (S15E09)
Exit Strategy (S15E03)
Jedna kniha, dvě obálky (S14E21)
další epizody (4)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Potřebujeme pomoc (S02E22)
Černá listina (TV seriál)
The Thrushes (No. 53) (S04E06)
Grimm (TV seriál)
Zkrocení zlého Wua (S05E19)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
V břiše netvora (S08E02)
Matrjoška II (S07E16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Loď lásky (S14E04)
Po práci (S13E17)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Kolik spoždení můžeš snést? (S01E22)
Hlubina (S01E12)
Černá listina (TV seriál)
Králové silnic č.108 (S03E08)
Grimm (TV seriál)
To neznáte Jacka (S04E20)
Pacička pro štěstí (S04E14)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Řízení a kontrola (S07E04)
Třpyt slávy (S06E19)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kolo osudu (S13E11)
Den volna (S13E02)
Podvodník s uměním (S12E17)
2014 Legenda (TV seriál)
Tekutý písek (S01E07)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Mistr děsu (S01E06)
Grimm (TV seriál)
Chapadla chobotnice (S04E02)
Zákon oběti (S03E18)
Štvanice pokračuje (S03E13)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ryba na suchu (S05E16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pravidla domu (S12E10)
Sevření (S12E04)
Stránka nenalezena (S11E20)
2013 Město divů (TV seriál)
Andělé smrti (S02E02)
Grimm (TV seriál)
Kanálníci (S03E07)
One Angry Fuchsbau (S02E17)
Face Off (S02E13)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vzestup (S05E01)
Pád (S04E24)
Papíroví vojáci (S04E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Epidemie (S11E11)
Neznámá byla žena (S11E04)
Berlín (S10E21)
další epizody (4)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
The Kiss (S02E02)
Happily Ever Aftermath (S01E20)
Game Ogre (S01E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Koncovka (S04E01)
Šachy naslepo (S03E23)
Kensi Blyeová, část druhá (S03E17)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Fénix (S10E03)
Dobrý syn (S09E19)
Bezpečný úkryt (S09E12)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Lazebník a prcek (E10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Změna identity (S03E03)
Vloupačka (S02E20)
Cínoví vojáčci (S02E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Přístav v bezpečí (S09E05)
Baltimore (S08E22)
Z bláta do louže (S08E18)
2010 Nikita (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Odhalený (S02E20)
Dům loutek (TV seriál)
Prázdné tváře (S02E12)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Hranice (S02E03)
Poplach v bance (S01E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvý éter (S08E05)
Na hranici (S07E22)
Střet kompetencí (S07E18)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajnosti (S02E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vražedná víra (S01E10)
Ztracená čest (S01E02)
Zákon gangu (TV seriál)
Úder (S02E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zásady vedení (S07E05)
Počítání mrtvých (S06E20)
Láska a válka (S06E14)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Spi sladce (S01E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vedlejší ztráty (S06E07)
V zóně (S05E15)
Policejní odznak (TV seriál)
Money Shot (S07E03)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Náprava (S01E13)
Žralok (TV seriál)
Shaun of the Dead (S02E11)
Fall from Grace (S01E20)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Chiméra (S05E06)
Trojský kůň (S04E23)
Návrat Sharifa (S04E13)
Smallville (TV seriál)
Potomci (S06E18)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Běžící muž (S02E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zlobivá sestra (S04E09)
Z kola ven (S04E03)
Léčka (S03E18)
Smallville (TV seriál)
Chameleon (S05E20)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prásk-prásk (S06E23)
Tatínkova holčička (S06E12)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zelenáč (S03E10)
Stříbrná válka (S03E04)
Dvojník (S02E12)
další epizody (4)
Smallville (TV seriál)
Obyčejný smrtelník (S05E02)
Druhé já (S04E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tajnosti a mouchy (S06E06)
4x4 (S05E19)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pohřebiště (S02E05)
Jeden nebo druhý (S01E21)
Smallville (TV seriál)
Vražedný flirt (S04E09)
Odpuštění (S03E21)
Zmrtvýchvstání (S03E15)
JAG (TV seriál)
Nový vítr (S10E04)
Sbohem a šáteček: část 2 (S10E01)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kletba (S01E05)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Skin (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Greenlit (S02E05)
Smallville (TV seriál)
Dívka ze snu (S03E04)
Procitnutí (S02E22)
JAG (TV seriál)
Dítě štěstěny (S08E18)
2002 Smallville (TV seriál)
Ryan (S02E08)
Cizíma očima (S01E20)
Posel smrti (S01E17)
JAG (TV seriál)
Nebezpečná hra (S08E04)
Od hlavy k patě (S07E15)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Vyslyšené modlitby (S07E11)
Pucflek 1 (S07E09)
Nový muž (S07E02)
další epizody (4)
Akta X (TV seriál)
Jistá smrt (S08E08)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Rozdílný mír 2. část (S06E08)
Odkaz 2. část (S06E02)
Odkaz 1. část (S06E01)
další epizody (6)
1999 Angel (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Mimořádná událost (S05E10)
Šestý smysl (S04E20)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Kroužek expertů (S05E19)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
1994 Dead at 21 (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace