foto

José Sancho

  • nar. 11.11.1944
    Manises, Valencia, Španělsko
  • zem. 3.3.2013 (68 let)
    Valencie, Valencia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Clan, Le
2011 En fuera de juego
2009 Burka por amor, Un (TV film)
King Conqueror
2008 Flor de mayo (TV film)
Libro de las aguas, El
Tierras altas, Las
2006 Omar Martínez (TV film)
Por dinero negro
2005 Desenlace, El
Llaves de la independencia, Las
Siempre Habana
2003 Arroz y tartana (TV film)
Besos de gato
Cosa de brujas
Diario de una becaria
Trileros
Tři králové
2002 Deseo de ser piel roja, El
Mluv s ní
Sant'Antonio di Padova (TV film)
Viento del pueblo: Miguel Hernández (TV film)
2001 Apagón, El
Arachnid
Hævn (venganza)
Mujer de mi vida, La
Stranded
2000 Habitación blanca, La (TV film)
Kasbah
Sex ze soucitu
Synové větru: Mezi světlem a temnotou
¡Ja me maaten...!
1999 Flores de otro mundo
Los lobos de Washington
Paříž-Timbuktu
1997 Na dno vášně
1996 Libertarias
Lucrecia: crónica de un secuestro
1995 Hombres siempre mienten, Los
Mar de luna
1994 Vida siempre es corta, La
1993 Lola se va a los puertos, La
Todos a la cárcel
1990 Ach, Carmelo!
1989 Montoyas y Tarantos
1988 El Dorado
1987 ¡Biba la banda!
1982 Perdóname, amor
1981 ...Y al tercer año, resucitó
1979 Boda del señor cura, La
Gata caliente
Vicenteta, estáte quieta
Virgo de Visanteta, El
1978 Avisa a Curro Jiménez
1970 Con ella llegó el amor
1966 Acompáñame
Dos mil dólares por Coyote
Jugando a morir
Per un dollaro di gloria
1965 Fuerte perdido
1963 Sol de verano
1961 Pachín
1959 Frente infinito, El
1951 Gran Galeoto, El
1948 Si te hubieses casado conmigo

TV seriály

2012 Imperium (TV seriál)
2011 Chapadla korupce (TV seriál)
Nic po nás nezbude (E08)
Generál (E07)
Manhattan (E06)
další epizody (8)
2008 Plan América (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Antivicio (TV seriál)
1999 Camino de Santiago (TV seriál)
1997 Negocios de mamá, Los (TV seriál)
1996 Carmen y familia (TV seriál)
1995 Quién da la vez (TV seriál)
1994 Vecinos (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1982 Tren, El (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
Visto para sentencia (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Dokumentární

2000 A propósito de Buñuel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace