foto

Nicholas Selby

  • nar. 13.9.1925 (93 let)
    Helborn, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades
1998 Stiff Upper Lips
1997 Mr. White Goes to Westminster (TV film)
1996 Giving Tongue (TV film)
1995 Krátká romance (TV film)
1994 Message for Posterity (TV film)
Riskantní poslání (TV film)
Šílenství krále Jiřího
1992 Kryštof Kolumbus
1986 Insurance Man, The (TV film)
1985 Anna Karenina (TV film)
Mata Hari
1980 Schiele in Prison
1971 Macbeth
1968 A Midsummer Night's Dream
1966 Queen & the Welshman, The (TV film)
1960 Night of the Big Heat, The (TV film)

TV seriály

1998 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Na druhé straně lesa (S03E04)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
1994 Smrt pampeliškám (TV seriál)
1993 The Scarlet and the Black (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Man Who Was Lucky (S01E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace