foto

John Stride

  • nar. 11.7.1936 (82 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Growing Rich (TV film)
1988 Hanna's War
1985 Třináct u stolu (TV film)
1980 Nebeský pes
1979 Henry VIII (TV film)
1978 Ice House, The (TV film)
1977 Příliš vzdálený most
1976 Přichází Satan!
Something to Hide
1975 Brannigan
1974 Ohrožení Britannicu
1973 Heil Caesar! (TV film)
1971 Macbeth
1970 Play for Today: A Photograph (TV film)
1967 Teeth (TV film)
1963 Bitter Harvest
1960 Potopte Bismarck!

TV seriály

1992 Growing Rich (TV seriál)
Old Devils, The (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Podivná loupež (S01E08)
1987 Imaginary Friends (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
1981 Diamonds (TV seriál)
1979 Love Among the Artists (TV seriál)
1978 Wilde Alliance, The (TV seriál)
1969 The Main Chance (TV seriál)
1968 The Root of All Evil? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace