foto

Ljubov Germanova

  • nar. 7.5.1961 (58 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skazki Rubljovskogo lesa (TV film)
2017 Anna Karenina. Istorija Vronskogo
2013 S otkrytym serdcem
2005 Tichý spojenec
2000 Dom dlja bogatych
1995 Pesa dlja passažira
1991 Kiks
Poka grom ně grjanět
1989 Jego bataljon (TV film)
Mest
1988 Imja
Volja Vselennoj
1987 Mio, můj Mio
1986 Cizím vstup povolen
1985 Hudba života
I na kamenech rostou stromy
Proščanije slavjanki
Sestra moja, Ljusja (TV film)
1984 Velmi důležitá osoba
1981 Krik tišiny
V načale slavnych děl
Vot věrnulsja etot pareň...
1980 Junosť Petra
1978 Správný kluk

TV seriály

2017 Altar Tristana (TV seriál)
Anna Karenina (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Dom u posledněgo fonarja (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
Sufljor (TV seriál)
Trjufelnyj pjos korolevy Džovanny (TV seriál)
Vera (TV seriál)
Vybor (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Valkiny něsčasťja (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
Narušenije pravil (TV seriál)
Točki opory (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Vsjo mogut koroli (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
2011 Fizika ili chimija (TV seriál)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Razbitoje serdce (S02E08)
Jasnoviďaščaja (S02E04)
Chitroumnaja ulovka (S02E01)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
2007 Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
2006 Syščiki (TV seriál)
Školnyj ball (S05E08)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Kto chočet stať millioněrom (S01E10)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)
Kobra. Antiterror (TV seriál)
Podari mně žizň (TV seriál)
1986 Petr Veliký (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace